21 Temmuz 2009 Salı

yeni konu başlığı

tekrar gelicem bi aradan, ölmedim fakat yaşadığım da söylenemez...

tahmin ettiğim gibi; elimde öyle güzel anlatılacak olaylar var ki... fikirlerimi doğrulayan...

yem olmadan, kendimdi satmaktan daha az yoruluğum bir gün tekrar dönüp anlatmayı planlıyorum. güneşi farketmiyorum artık, yeşili refüjlerde görüyorum, hep aynı yeşil; sonra eve dönüp uyuyorum... "uy"uyorum şu sıralar, yada hiç olmadığım kadar iki yüzlüyüm... (http://zendust.blogspot.com/2009/06/seni-secmiyorum-pikacu-icinde-patlasn.html)

tüm bunlarla bağlantılı şu an yaptıklarım: (http://zendust.blogspot.com/2009/05/toprak-bazl-yuksek-dozlu-laf-sokucu.html)

test ederek yaşıyorum ve prozac kullanmıyorum... aniden kaçıcam bir gün :)

http://zendust.blogspot.com/2009/05/doktor-merhaba-ben-geldim.html

http://zendust.blogspot.com/2009/04/21900-kere-aynym-aynsn-ayn.html

http://zendust.blogspot.com/2009/03/muhammed-ali-vs-baz-istasyonlar.html

http://zendust.blogspot.com/2009/01/syle-bana-kr-gzm-yalan-m-bunlar.html,


şimdi reklamları izlediniz; yakında gerçek olayları da anlatılacaktır.. sevgiyle kalmayın..

nefret dolun hayata ve isyan çıkartın... referans olarak beni verin torpiliniz olsun.

dönücem, evet!

2 yorum:

rahat-sız hatun dedi ki...

"Uy"umak güzeldi bende. Arada düşünüp uyuyamasam da çabuk pes edip, en ucuzundan sahibime kendimi kiralamaya alışabilirdim. Bir süre sonra mutlu da olurdum(sanıyorum). E şimdi bunların hiçbiri olmayacak. Şu reklamların yüzünden, şu anarşistliğin yüzünden pes etmeyecek biri oldum(gibi). Her güne senin yüzünden daha bi çemkirerek başlıyorum. Bütün bu sorunlarımın sorumlusu sensin. Tamam ağır oldu bu.Başlangıçtaki sorumlu benim, devamından sen sorumlusun.Sorunlu insan!

Görüşürüz.öptüm.

zerdüşt dedi ki...

Slm Rahatsız;

uyumak güzeldir tabiki; hangimiz çocukluğumuzu özlemle anmayız ki?

işin kötü yanı bir kere büyümeye başladın mı artık geri dönüşü olmamasıdır, fakat insanlar ani travmalarla akıl kapasitelerini yitirebilirler :)sanırım artık tek kaçış yolun bu :P

madalyonun öbür yüzü; eğer bu açıdan bir sorumluluk almam gerekecekse ben böyle bir işin- bir kaçışın sorumluluğundan çocuklar gibi kaçamam, hatta sana teklifim: bana daha fazla sorumluluk alabileceğim kadar kişi bulabilmen, olur.

sorunlarıma ve sorunlara gelince: bana sorunlarımı kazandıran şeylerden gayet memnunum, fakat en kısa sürede tüm bunları aşmam-ız- gerekiyor...

saygılar :)

 
>