25 Mart 2009 Çarşamba

emoca tercüman arıyorum

bu ne demek a.q. lan?
ciddi biçimde bunu türkçeye çevirecek biri varsa o kişi nerden anlıyo bunun ne demek istediğini?
siz de böyle konuşuyorsunuz, herkes böyle lan. bir insan bir lisan tabi. ben cahil kaldım.. :(

8 yorum:

Sincell dedi ki...

Hımm baya hisli bu çocuk,ciğerim dağlandı,platolaştı..Büyük bi ihtimal rakçı kızımız''şebo''diye tabir edilesi,canı çıkası bağyan.Tüh tüh tüh kınıyorum.

gerisi önemli değil... dedi ki...

kız sen süper bir kişiliğe sahip olmakla birlikte, aynı o denli sevimli mi desem şirin mi desem ne desem...=)) neyse anladın sen onu :D iyiki tanıdım seni yaaa =)) rockcı alemi seninle gurur duyuyor:D ben ayrı gurur duyuyorum tabi ha :D

her şey bana pigi diyen biri ile başladı. dakikalarca pigi ne demek diye düşündüm. en sonunda kıza sordum. peki demekmiş :) kızların bazıları msn de şirin gözükmek için kelimeleri yuvarlıyor. travis and tyler durden ın şu ayıcık almak isteyen kızları gibi :)

rahat-sız hatun dedi ki...

Ya Rab bunları al götür bu gezegenden ya da topunu zehirlet yok et yap bişe işte! Bu ne lan bu ne!Türkçe zaten sikilmiş durumda. şu boktan yazıyı çözebilmek için heceleyerek okudum.Hem bu "süfe" ne? Yok bunlar evrende kalabalık yapan lüzumsuz varlıklar, yoklukları şart!

zerdüşt dedi ki...

slm Sincell :)

duygulanma bu kadar üzülürüm :)yani hepimiz insanız neticede. hepimizin başına gelebilirdi :) ama o kızın kendini "şebo" hissettiğinden eminim :)

zerdüşt dedi ki...

Slm Gerisi Önemli Değil :)

çevirin için teşekkürlerimi bir borç bilirim.. kızların öyle konusunca daha şirin gözüküp gözükmediğini de irdeleyebiliriz aslında :) ama arkadaşına üzüldüm biraz.. travisin yazısında ayıcık almak isteyen kızlara üzüldüğüm gibi :)

zerdüşt dedi ki...

slm Rahatsız :)

ben böyle durumlar için
"madem yaratıyosun neden takip etmiyosun?" derim :)

ama kalabalık etseler de böyle birinin blog yazmasını isterdim ben.. hem onlar olmasa biz kalanlar hepimiz aynı olmaz mıyız? :)

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Bebek taklidi yapan bir Oğuz. Hakikaten enteresan. Göğüs kılları sakalı felan var muhtemelen bu Oğuz'un ama bebek taklidi yaparak konuşuyor, smiley felan gırla gidiyor. İnsanımız garip...

zerdüşt dedi ki...

Slm T&T;

ben yerim o oğuz'u. ne de sevimliymiş kendisi, göstersin amcalara pipisini. hem hiç te garip değil belki, ilgisiz kaldığından böyle yapıyor bu sıralar. :)

 
>