16 Mart 2009 Pazartesi

kafama türksat 3A düşsün amin

mınıskim; "organik değil, doğal olmalı" diye götümüzü çatlatıyoruz, star tv'de uğur dündar ve erman toroğlu "organik" diye reyting topluyo. neyse söylediklerimden bazıları kadar uzak değiller, en azından 5 yıl içinde ne demek istediğimi anlarlar sanırım.

geçen akşam (cumartesi gecesi), okan bayülgenin programında da yazdığım herşeyden bahsettiler zaten. eski Tema Vakfı Onursal Başkanı vardı.

kafayı yedim lan. ben sööleyince kimse sallamıyo, aynı şeyleri birileri tvde anlatıyo, parayı kırıyo..

ehe :)

18 yorum:

rahat-sız hatun dedi ki...

bende az önce star tv ye bakıyodum zaten erman öküzüne sinir oluyorum bi de konuştuğunu görünce hiç tahammülüm olmuyo direk kapattım. Okan a da biraz bakmıştım ve dediğin gibi sen söylersin amann hayal dünyasında yaşıyo bunlar gençlik ateşi işte dünyayı değiştirme çabalarındalar falan diye küçümserler ama biri çıksın tv ye versinler gazı ozamn bak adam doğru söylüyor diyolar.

zerdüşt dedi ki...

yok ya.. ben malım karar verdim. ehe..

tabi bedava yapınca kıymetli olmuyo. ondan da olabilir. alışmışız tüketmeye.. :)

o mala bende sinir oluyorum ayrıca. futbolla ilgili herkese hatta.. adamlar futbol konuşarak hayat geçiriyo inanabiliyo musun?

yok yok ben malım evet.

Sincell dedi ki...

erman derdimize derman olmaya çalışıyor aa rahat bırak-ma-y-ın (işte burda kaynaştırma ünsüzü var ben buldum ben buldum)adamı ben de gıcığım valla.

http dedi ki...

sen bedava yaz zerdüşt... yaz ki seni okuma özgürlüğümüzü elimizden almasınlar... işin içine para girerse bozulur bu güzellik :)

geçmiş yazılarını okudum ve çok hoşlaştım... bitiremedim henüz ama kararlıyım okuyacağım hepsini...

geç kalmışım sana ben, geç :)

rahat-sız hatun dedi ki...

ah zerdüştüm ah türk milletinin %99 u futbolu konuşup izleyerek hayatını geçiriyor.Çoğunluk bi konuda hemfikirse orda sorun vardır derim ben ve asıl mal onlar!!

zerdüşt dedi ki...

Sevgili Sincell:

her şey bi yana da sen fazla ders çalışıyosun galiba :) kaynaştırma filan :p

zerdüşt dedi ki...

Kutup Zencisi :)

önce hoşgeldin diyim. ben de seni geç tanıdım valla, yoksa aramızda büyük bir aşk mı başlıyor dersin :)

yazılarımı beğenmene sevindim, yakında ben de sana yorumlarımla geliyorum baby :)fekat bana para yerine 10dönüm tarla versinler başka ihsan istemem :)

zerdüşt dedi ki...

Mehaba Rahatsızcım :)

nerde çokluk orda bokluk diye boşuna dememişler.. :)

ama bazen insan kendini mal gibi hissediyor be. banane ben hissediyorum işte :)

rahat-sız hatun dedi ki...

Merhaba zerdüşt(çok ciddi başladım)

için rahat etcekse malsın sen yaz bakalım buraya nolcak sanki sesini duyarabiliyosun pehh kendin yaz kendin oku.Boş şeyler bunlar evladım insanların kafasını karıştırıp milleti yoldan çıkarma çabaları bunlar.. Şimdiki gençler de anarşist oldu vatan,millet bilmez oldular.(ofisteki oğlan buna benzer şeyler sayıkladı azönce ben yazını okurken dikkatini çekti)

Klasik bir Mal Türk bakışıydı bu :) ama azının payını verdim ben bi bok bildiği yok ama çok şey biliyo havalarında ve ilk defa oğlanı çok fenaaa tersledim şaşırdı işimden olabilirm haberin ola :D

zerdüşt dedi ki...

geçmiş olsun Rahatsız ama rahat dur bence.. iş önemli bişi vs gibi şeylerde nutuk atmak istemiyorum :) dilediğin gibi takıl. sevindim kendi adıma ama işinden atılırsan cidden suçluluk duyabilirim. :(

ayrıca ben tam bi anarşist sayılmam ki; anarşizm benim için bi sorgulama ve düşünme mantığı, yaşayış tarzım biraz daha cynic yada hippi gibi ama tam onlar da değil. neyim lan ben! ? :)

ama o akıllı arkadaş bunların ayrımı yapabilecek olsa zaten böyle konuşmazdı dimi?

saygılar duyuyorum sana :)

rahat-sız hatun dedi ki...

Ay işten atılacak olmam umrumda değil üç kuruşa yine bulurum iş :) Evet o zekasız arkadaşlar düzene ters ne söylersen söyle anarşist etiketini yapıştırıyor zaten. Ciddiye alınacak tip değil dicem böylesi dolu ciddiye almamak elde değil.

Bilgiylen dolduğumuz için saygı bizden efenim :)

zerdüşt dedi ki...

ahaha. benim bi işim bile yok :( gerçi var da yok. bu ofiste de var onlardan. ne acayip hayat.. kendileri de bana az önce anarşist damgasını yapıştırdı atışmamızdan ötürü.

hem öyle deme kendimi bişi biliomuş gibi hissediorm :)

rahat-sız hatun dedi ki...

Valla bu son zerdüşt bi daha yazmıcam söz :)-biliyorum öööhhh dedirttim-

şu haberi okuyunca aklıma geldin de postunla ilgili.Radikalde okumuşsundur belki.

İlaç kalıntılı sebze ve meyveler bomba gibi.
AB ülkeleri, yaş meyve ve sebzedeki ilaç kalıntıları nedeniyle Türkiye’yi, Dominik Cumhuriyeti ve Tayland gibi aynı risk grubunda değerlendiriyor. UYMSİB Başkanı Çalı: Halen yasak olan tarım ilaçlarının Türkiye’de kullanılıyor olmasını anlamak mümkün değil.

Duysunlar kim boş konuşuyo!

zerdüşt dedi ki...

yok canım öh demedim, bana bunu kolay dedirtebileceğini sanmıyorum :)

bu gün radikale bakmadım gerçi ama bakiim hemen. söylediklerinin yanı sıra rusya ve avrupa birliği ülkeleri, geçen sene türkiyeden aldıkları domates biber ve fındığı geri yolladılar. bu ilaçların zararlı olduğunun haberi de 2005te basında yer almıştı. aynı şeyler hala dönüp dolaşıyor da sallayan yok ne yazık ki :(

çizgi hayat dedi ki...

erman toroğlu kim ya...bi futbol yorıumcusu die herkes bağlanmış gavata.papucumun yorumcusu.yesinler onun yorumlarını.oturtsunlar karşıma bak hiç bi bok diemez.yorum dersi verim ben ona

zerdüşt dedi ki...

Korkutmaya başladın beni Çizgi hayat :) sakin ol :) ben gerilime alışık değilim bak giderim şuracıkta..

kimse gelmesin sen bööle olcaksan, sana da bi 10 dönüm tarla bulalım, benim gibi domates yetiştir portakal bahçesine bak, kuzuları besle.. ben öyle yapıcam şahsen :) hatta recepler var olduğu sürece sinirimi başka bişi yatıştıramıyo benim de :)

LoLLa dedi ki...

heeheu basliga bittim yaaa :))))))

zerdüşt dedi ki...

thanks Lolla..

bööle söyleyince holly wood filmlerindeki gibi hissettim kendimi :D

hoşgeldin :)

 
>